Skip to product information
1 of 1

Pastrues për Xhama dhe Interior

Pastrues për Xhama dhe Interior

Regular price €8,00
Regular price Sale price €8,00
Sale Sold out
Tax included.

Produkti Pastrues për Xhama dhe Interior, përdoret për të gjitha sipërfaqet e lëmuara, siç janë pasqyrat, pllakat, xhamat, materialet në mbrendësi të veturës (kroskoti) etj.

LARGON YNDYRËN NGA XHAMI!

Performanca:

Efekt pastrimi pa njolla për shkak të formulës së veçantë.

Tret pluhurin e rrugës dhe shkrin depozitat e NIKOTINËS (Cigares).

Ndikon butësisht në materiale.

Vezullon ngjyrat e materialeve.

Të gjitha produktet në kanaçe përmbajn të vulosur licensën Gjermane TÜV. Prodhim Gjerman me kualitet PREMIUM (BEST-QUALITY).

View full details