Skip to product information
1 of 1

Top Plastike me Muzikë dhe Dridhje

Top Plastike me Muzikë dhe Dridhje

Regular price €5,00
Regular price Sale price €5,00
Sale Sold out
Tax included.

Ky produkt është lodër për çdo fëmijë.

Topi Plastikës me Muzik dhe Dridhje është lodër e thjesht dhe e përshtatshme për fëmijët.

Topi vjen së bashku me 4 bateri AA të cilat janë të montura brenda.

View full details