Одете до информациите за производот
1 e 3

Fryse gomash RAC610

Fryse gomash RAC610

Редовна цена €30,00
Редовна цена €35,00 Продажна цена, продажна цена €30,00
ПРОДАЖБА Продадено
Вклучен данок.

Fryse gomash RAC610 me kompletin përshtatës (adaptor) prej tre pjesësh, ideale për fryrjen e topave të sportit dhe fryrësve të vegjël.


Fryrësi vjen i pajisur me një prizë të bashkuar të energjisë 12 V dhe një kabllo 2,9 m që shtrihet gjatë gjithë gjatësisë së një makine standarde, duke lejuar që gomat e pasme të arrihen dhe kontrollohen lehtësisht.

 


Fryn një gomë në 35 PSI në më pak se 4,5 minuta - duke ju kursyer kohë. Matësi shfaq presionin në PSI, kg/cm2 ose BAR për performancë të besueshme dhe të saktë.

Видете ги целосните детали