Одете до информациите за производот
1 e 13

Чистач на дизел инјектори, (204 Parts-Center), 300 ml

Чистач на дизел инјектори, (204 Parts-Center), 300 ml

Редовна цена €12,00
Редовна цена Продажна цена, продажна цена €12,00
ПРОДАЖБА Продадено
Вклучен данок.

Injector Cleaner 204 (Parts-Center) – најдоброто германско решение за чистење на системот за гориво. Тој е моќен чистач и 100% ефикасен. Ефикасно ги елиминира наслагите создадени со текот на годините од гориво со низок квалитет. Ги чисти милиметарските отвори на инјекторите кои го прскаат маслото и блокирањето на спрејот предизвикува вибрации на моторот, бучава и губење на влечната сила.

Ефекти:

  1. Ја чисти патеката за гориво од резервоарот до моторот. Ги елиминира слоевите создадени од гориво со низок квалитет
  2. Ги деблокира дупките на инјекторот што го прскаат горивото.
  3. Ја регулира нормалната циркулација на горивото во системот.
  4. Ја враќа изгубената моќност и забрзување: искусете ревитализиран мотор со повратена моќност и непречено забрзување

Изберете Injector Cleaner 204 Parts-Center за почист и поефикасен систем за вбризгување гориво – затоа што вашиот мотор ја заслужува најдобрата грижа.


Производот се препорачува да се користи најмалку 3 пати годишно.

Сите производи во лименката имаат печат со германската TÜV лиценца. Германско производство со ПРЕМИУМ квалитет (НАЈДОБАР КВАЛИТЕТ).

Осврти на клиенти:

Видете ги целосните детали