Одете до информациите за производот
1 e 1

Top Plastike me Muzikë dhe Dridhje

Top Plastike me Muzikë dhe Dridhje

Редовна цена €5,00
Редовна цена Продажна цена, продажна цена €5,00
ПРОДАЖБА Продадено
Вклучен данок.

Ky produkt është lodër për çdo fëmijë.

Topi Plastikës me Muzik dhe Dridhje është lodër e thjesht dhe e përshtatshme për fëmijët.

Topi vjen së bashku me 4 bateri AA të cilat janë të montura brenda.

Видете ги целосните детали