Pastruesi i Radiatorit 202 Parts-Center

Pastruesi i Radiatorit 202 Parts-Center

Çmimi i rregullt €12,00
Çmimi i rregullt Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve €12,00
Shitje E shitur
Taksa e përfshirë.

Pastruesi i Radiatorit përdoret për të gjithë radiatorët që u është reduktuar kapaciteti i punës nga bllokimi.

Rekomandohet gjithashtu të përdoret në rast të ndërrimit të radiatorit të vjetër.

EFEKTET:

  1. Pastron sistemin e ftohjes dhe ngrohjes.
  2. Shkrin dhe eleminon mbetjet që përmbajnë vaj dhe yndyrë.
  3. Neutralizon mbetjet e gëlqerës (xham).
  4. Largon llumin dhe korrozionin në sistemin qarkullues.

PËRDORIMI:

  1. S’pari zevendesoni ujin e papaster ne radiator me uje te fresket.
  2. Hidheni Pastruesin tek tapa e ujit ne radiator.
  3. Aktivizoni veturën për 30min.
  4. Zbrazni ujin nga radiatori dhe rimbusheni me ujë të freskët ose antifreeze.

Të gjitha produktet në kanaçe përmbajn të vulosur licensën Gjermane TÜV. Prodhim Gjerman me kualitet PREMIUM (BEST-QUALITY).

Shikoni detajet e plota