Kalo te informacioni i produktit
1 e 1

Përforcues i Oktanit të Benzinit

Përforcues i Oktanit të Benzinit

Çmimi i rregullt €12,00
Çmimi i rregullt Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve €12,00
Shitje E shitur
Taksa e përfshirë.

Produkti për përforcimin e Oktanit bën rritjen e numrit të oktanit - në varësi të cilësisë origjinale të karburantit

- Parandalon konsumimin e valvulave të shkarkimit të benzinës dhe kështu rrit jetëgjatësinë e të gjithë sistemit të karburantit

- Mbron nga zhurma e motorit dhe troktitjeve

- Rrit fuqinë e motorit

Hidhet në sabrator (rezervuar) kur vetura posedon vetëm rreth 60 Liter benzin në total.

Produkti rekomandohet të përdoret minimalisht 3 herë në vit.

Të gjitha produktet në kanaçe përmbajn të vulosur licensën Gjermane TÜV. Prodhim Gjerman me kualitet PREMIUM (BEST-QUALITY).

Shikoni detajet e plota