Skip to product information
1 of 7

Чистач на DPF (107 Parts-Center)

Чистач на DPF (107 Parts-Center)

Regular price €12,00
Regular price Sale price €12,00
Sale Sold out
Tax included.

„DPF Cleaner & Regeneration“

Спречете трошење стотици ова за замена на DPF, што ефикасна врска на чистење/овозможување на DPF.
Ги чисти црните други од чадот, така што зборува на температура во моторот овозможување елиминирање на црните слободни ветувања од чадот во системот од кои се испуштаат.

Лесен за употреба, се чисти со истурање во гуривотот.

1. Чистење (DPF) од остатоци од јаглерод.

2. Чистење има ефект на именување на потрошување на горибо.3. Исчистете ги DPF и инјекторите за гориво.

4. Чистенето ja vraḱa moḱta na vlečenje na motorot.

Се користи со истурање во гурибото кога имаме повеḱе од половина од зазеровотот полн.

Се препорачува на секои 2500 км.

Сајтот производи во лименката имаат печат со германската TÜV лиценца. Германско производство со ПРЕМИУМ квалитет (НАЈДОБАР КВАЛИТЕТ).

Нашиот клиент коментираше:

View full details