Skip to product information
1 of 1

Pastrues i fellneve (208)

Pastrues i fellneve (208)

Regular price €10,00
Regular price Sale price €10,00
Sale Sold out
Tax included.

Pastruesi i fellneve shërben për eleminimin e papastërtive të tilla si "pluhuri i frenave" dhe llumrat e rrugës dhe nga disqet prej çeliku dhe alumini.

Aplikimi:

Spërkatni fellnet nga një distancë e shkurtër. Lëreni të veprojë për 1-5 minuta, varësisht nga shkalla e ndotjes.

Nëse është e nevojshme, pastroni ndotjen e rëndë me një sfungjer ose furçë.

Më pas shpëlajeni tërësisht me ujë të pastër ose pastrues të presionit të lartë.

Të gjitha produktet në kanaçe përmbajn të vulosur licensën Gjermane TÜV. Prodhim Gjerman me kualitet PREMIUM (BEST-QUALITY).

View full details