Skip to product information
1 of 1

Pastrues i Frenave

Pastrues i Frenave

Regular price €9,00
Regular price Sale price €9,00
Sale Sold out
Tax included.

Pastruesi i frenave pastron vajin dhe yndyrën, përdoret për të hequr mbetjet e yndyrshme gjatë servisimit, riparimit dhe për mirëmbajtjes. Pastron mbetjet milimetrike të lëshuara nga frenimi, heq vajrat, vajrat sintetikë dhe mbetjet e silicit, pastron njollat. Ideale për pastrim pa mbetje të shenjave.

Aplikohet drejtpërdrejtë në frena dhe disqe. Spërkatni pastruesin mbi pjesë. Lini të bëjë punën e saj për një periudhë të shkurtër.

Të gjitha produktet në kanaçe përmbajn të vulosur licensën Gjermane TÜV. Prodhim Gjerman me kualitet PREMIUM (BEST-QUALITY).

View full details