Skip to product information
1 of 1

DPF Pastrues & Regjenerues (107 Parts-Center) Kualitet Gjerman PREMIUM

DPF Pastrues & Regjenerues (107 Parts-Center) Kualitet Gjerman PREMIUM

Regular price €12,00
Regular price Sale price €12,00
Sale Sold out
Tax included.


“ DPF Cleaner & Regeneration “

Parandalon shpenzimin e qindra eurove për ndërrimin e DPF, ndikuar në mënyrë efektive në pastrimin/mirëmbajtjen e DPF.
Pastron shtresat e zeza të tymit, permes rritjes se temperatures ne motorr, mundeson eleminimin e shtresave te zeza te krijuara nga tymi ne sistemin nga shkarkohet tymi.

Vlerësimet e përdoruesve:

Përdorimi i lehtë, pastron duke e hedh në karburant.

1) Pastron (DPF) nga mbetjet e karbonit.

 

 

2) Pastrimi ndikon në uljen e konsumit të karburantit.

 

 

3) Pastrimi e mbron DPF dhe injektorët.

 

 

Pastrimi rikthen forcën tërheqëse të motorrit.


Përdoret duke e hedh në karburant kur të keni mbi gjysëm rezervuari.

Rekomandohet të përdoret çdo 2500 km.

Të gjitha produktet në kanaçe janë të vulosura me licencën gjermane TÜV. Prodhim gjerman me cilësi PREMIUM (CILËSIA MË MIRË).

Use:
Minimal: 10 Liter Diesel
Maximal: 50 Liter Diesel

View full details