Skip to product information
1 of 7

Garniturë automjeti

Garniturë automjeti

Regular price €25,00
Regular price €35,00 Sale price €25,00
Sale Sold out
Tax included.
🚗 Garniturë për Automjete: Për Sigurinë Tuaj të Plotë në Rruge

Me garniturën tonë të ndihmës për automjete, jeni të pajisur përballë çdo sfide të mundshme në rrugë. Kjo garniturë përmban një gamë të gjerë të elementeve të rëndësishme që mund të nevojiten në situata emergjente në rrugë.

🔧 Ndihma e Parë: Garnitura jonë përmban një set të plotë të pajisjeve për ndihmë të parë.

🔥 Shuarsja e Zjarrit: Shuarsja e zjarrit është një pjesë thelbësore e garniturës sonë, e përshtatur për të mbajtur gjithçka nën kontroll në rast të flakëve.

💧 Jeleku Vizellues: Jeleku vizellues ndihmon në të qenit i dukshëm në kushte të këqija atmosferike, duke rritur sigurinë tuaj në rrugë në çdo kohë.

🔗 Litar-Trak për Terheqjen e Automjetit: Kur automjeti ka nevojë për tërheqje emergjente, litar-traku ynë i përshtatshëm dhe i qëndrueshëm është gati për t'i dhënë një dorë të fortë në këto momente kritike.

💡 Ndritat Rezerve: Garnitura jonë përmban ndrita rezerve, duke siguruar që të keni dritë të mjaftueshme për të vazhduar rrugën tuaj.

🔺 Trekëndëshi i Rrezikut: Trekëndëshi i rrezikut është një shenjë e qartë që ju bënë të dukshëm për të tjerët në rrugë, duke ndihmuar në minimizimin e rreziqeve.
View full details