Skip to product information
1 of 1

Gell për Montimin e Gomave

Gell për Montimin e Gomave

Regular price €8,00
Regular price Sale price €8,00
Sale Sold out
Tax included.

Produkti Gell për montimin e Gomave mbron gomat nga dëmtimet gjatë montimit

- Lehtëson montimin e gomave të hapura, me profil të ulët ose UHP

- Nuk ka mbetje të dukshme pas montimit të gomave

Përdoret për - Montimin e gomave të makinave, gomave të kamionit, gomave të ndezura, gomave të motoçikletave dhe gomave të biçikletave.

- Shkundni mirë produktin përpara përdorimit. Spërkatni lehtësisht rruazën e gomës dhe fllanxhën e buzës. Montoni gomën në kohën e duhur.

Të gjitha produktet në kanaçe përmbajn të vulosur licensën Gjermane TÜV. Prodhim Gjerman me kualitet PREMIUM (BEST-QUALITY).

View full details