Skip to product information
1 of 13

Injector Cleaner (204 Parts-Center) 300 ml

Injector Cleaner (204 Parts-Center) 300 ml

Regular price €12,00
Regular price Sale price €12,00
Sale Sold out
Tax included.

Injector Cleaner 204 (Parts-Center) – zgjidhja më kualitative Gjermane, për pastrimin e sistemit të karburantit. Është pastrues i fuqishëm dhe 100% efektiv. Eliminon në mënyrë efektive depozitat e krijuara ndër vite nga karburanti jo-cilësor. Pastron vrimat milimetrike të injektorëve që spërkasin naftën dhe bllokimi i spërkatjes shkakton dridhje të motorrit, zhurmë dhe humbje të forcës tërheqëse.

 

Efektet:

  1. Pastron rrugën e karburantit nga rezervuari deri tek motorri. Eleminon shtresat e krijuara nga karburanti jo-kualitativ
  2. Zhbllokon vrimat e injektorëve që spërkasin karburantin.
  3. Rregullon qarkullimin normal të karburantit në sistem.
  4. Rikthen fuqinë dhe përshpejtimin e humbur: Përjetoni një motor të rigjallëruar me fuqi të rifituar dhe përshpejtim të qetë

Zgjidhni Injector Cleaner 204 Parts-Center për një sistem më të pastër dhe më efikas të injektimit të karburantit – sepse motori juaj meriton kujdesin më të mirë.


Produkti rekomandohet të përdoret të paktën 3 herë në vit.

Të gjitha produktet në kanaçe janë të vulosura me licencën gjermane TÜV. Prodhim gjerman me cilësi PREMIUM (CILËSIA MË MIRË).

 Vlerësimet e klientëve:

 

View full details