Skip to product information
1 of 57

Pastrues për sistemin Diesel + për Particulate Filter (Parts-Center, PREMIUM German quality)

Pastrues për sistemin Diesel + për Particulate Filter (Parts-Center, PREMIUM German quality)

Regular price €20,00
Regular price €24,00 Sale price €20,00
Sale Sold out
Tax included.
Dy produkte që përdoren njëra pas tjetrës.
1. ( Pastrues për sistemin Diesel ) pastron rrugën e karburantit nga rezervuari deri tek motorri. Eleminon shtresat e krijuara nga karburanti jo-kualitativ
( zhbllokon vrimat që spërkasin karburantin )
2.DPF Additiv parandalon shpenzimet e shtrenjta të ndërrimit të partikular filterit duke ndikuar efektivisht në pastrimin dhe mirëmbajtjen e DPF-it pa vizituar mekanikun.
Pastron dhe mirëmban Partikular filterin duke e hedhur në derivat.
DPF ADDITIV mundëson që mbetjet e djegies të digjen në temperatura më të ulëta se zakonisht, duke mundësuar pastrimin dhe rgjenerimin edhe në vozitje urbane.

Ndihmon rigjenerimin e Partikular filterëve Diesel (DPF).
Ulë temperaturën e djegies së grimcave në DPF, duke mundësuar rigjenerimin të filloj automatikisht në temperatura më të ulëta funksionimi.
Kursen shpenzimet tuaja për riparim.
Përdorimi i rregullt i DPF Additiv parandalon rritjen e konsumit të karburantit dhe rrit qëndrueshmërin e DPF-it.
Miksohet me naftën në rezervuar në proporcion me 15 l DIESEL.


Të gjitha produktet në kanaçe përmbajn të vulosur licensën Gjermane TÜV.
Prodhim Gjerman me kualitet PREMIUM (BEST-QUALITY).

View full details