Skip to product information
1 of 1

Sprej Silikoni për Interior

Sprej Silikoni për Interior

Regular price €10,00
Regular price Sale price €10,00
Sale Sold out
Tax included.

Sprej Silikoni për Interior pastron & rigjeneron të gjitha sipërfaqet gomë dhe plastikë, siç janë kroskoti, timoni, gomat anësore të dyerve, ulëset e lëkurës etj.

Efekt pastrimi & rigjenerimi pa njolla për shkak të formulës së veçantë me përbërje SILIKONI

Tret pluhurin e rrugës dhe shkrin depozitat e NIKOTINËS (Cigares) dhe rezistent ndaj temperaturave të LARTA dhe të ULËTA.

Ndikon butësisht në materiale.

Vezullon ngjyrat e materialeve.

Të gjitha produktet në kanaçe përmbajn të vulosur licensën Gjermane TÜV. Prodhim Gjerman me kualitet PREMIUM (BEST-QUALITY).

View full details