Одете до информациите за производот
1 e 1

DPF Aditiv

DPF Aditiv

Редовна цена €12,00
Редовна цена Продажна цена, продажна цена €12,00
ПРОДАЖБА Продадено
Вклучен данок.

DPF Aditiv parandalon shpenzimet e shtrenjta të ndërrimit të partikular filterit duke ndikuar efektivisht në Pastrimin/Mirëmbajtjen e DPF-it pa vizituar mekanikun.

Pastron/Mirëmban PartikularFilterin, duke e hedh në derivat.

1) Ndihmon rigjenerimin e Partikular filterëve Diesel (DPF)

2) Ul temperaturën e djegies së grimcave në DPF, duke mundësuar rigjenerimin të filloj automatikisht në temperatura më të ulëta funksionimi.

3) Kursen shpenzimet tuaja për riparim. Përdorimi i rregullt i DPF Additiv parandalon rritjen e konsumit të karburantit dhe rrit qëndrueshmërin e DPF-it.

Miksohet me naftën në sabrator (rezervuar) me minimalisht gjysëm rezervuari.

Produkti rekomandohet të përdoret minimalisht 3 herë në vit.

Të gjitha produktet në kanaçe përmbajn të vulosur licensën Gjermane TÜV. Prodhim Gjerman me kualitet PREMIUM (BEST-QUALITY).

Видете ги целосните детали