Одете до информациите за производот
1 e 2

Pastrues dhe Dezinfektues i sistemit të klimës

Pastrues dhe Dezinfektues i sistemit të klimës

Редовна цена €10,00
Редовна цена Продажна цена, продажна цена €10,00
ПРОДАЖБА Продадено
Вклучен данок.
Pastron dhe dezinfekton kanalet e sistemit Air Condition. Liron arome freskie.

Përdorimi i lehte :
10 minuta para pastrimit , aktivizoni opsionin MAX në Air Condition
(per tharjen e sistemit Air Condition para pastrimit).
Aktivizoni opsionin që qarkullon ajrin e mbrendshëm në veturë.
Vendoseni produktin në mes të veturës.
Shtypeni butonin sipër kanaçes të aktivizoni spërkatjen.
Dilni nga vetura për 10 minuta dhe mbyllni dyert e veturës.
Pas pastrimit hapeni dyert e veturës për 10 minuta.
Видете ги целосните детали