Одете до информациите за производот
1 e 1

Përforcues i Oktanit të Benzinit

Përforcues i Oktanit të Benzinit

Редовна цена €12,00
Редовна цена Продажна цена, продажна цена €12,00
ПРОДАЖБА Продадено
Вклучен данок.

Produkti për përforcimin e Oktanit bën rritjen e numrit të oktanit - në varësi të cilësisë origjinale të karburantit

- Parandalon konsumimin e valvulave të shkarkimit të benzinës dhe kështu rrit jetëgjatësinë e të gjithë sistemit të karburantit

- Mbron nga zhurma e motorit dhe troktitjeve

- Rrit fuqinë e motorit

Hidhet në sabrator (rezervuar) kur vetura posedon vetëm rreth 60 Liter benzin në total.

Produkti rekomandohet të përdoret minimalisht 3 herë në vit.

Të gjitha produktet në kanaçe përmbajn të vulosur licensën Gjermane TÜV. Prodhim Gjerman me kualitet PREMIUM (BEST-QUALITY).

Видете ги целосните детали