Одете до информациите за производот
1 e 1

СЕТ за чистење за DPF 100% CLEAN (102 + 103 Parts-Center)

СЕТ за чистење за DPF 100% CLEAN (102 + 103 Parts-Center)

Редовна цена €38,00
Редовна цена Продажна цена, продажна цена €38,00
ПРОДАЖБА Продадено
Вклучен данок.

Комплетот за чистење се состои од 2 производи: „DPF Cleaner“ + „DPF Rinser“. Чистењето се врши само професионално кај механичарот.

Овој SET се применува директно на Посебниот филтер, затоа го чисти 100%

Сите производи во лименки имаат печат со германската TÜV лиценца. Германско производство со ПРЕМИУМ (НАЈДОБАР-КВАЛИТЕТ) квалитет.

Видете ги целосните детали