Одете до информациите за производот
1 e 1

Sprej Silikoni për Interior

Sprej Silikoni për Interior

Редовна цена €10,00
Редовна цена Продажна цена, продажна цена €10,00
ПРОДАЖБА Продадено
Вклучен данок.

Sprej Silikoni për Interior pastron & rigjeneron të gjitha sipërfaqet gomë dhe plastikë, siç janë kroskoti, timoni, gomat anësore të dyerve, ulëset e lëkurës etj.

Efekt pastrimi & rigjenerimi pa njolla për shkak të formulës së veçantë me përbërje SILIKONI

Tret pluhurin e rrugës dhe shkrin depozitat e NIKOTINËS (Cigares) dhe rezistent ndaj temperaturave të LARTA dhe të ULËTA.

Ndikon butësisht në materiale.

Vezullon ngjyrat e materialeve.

Të gjitha produktet në kanaçe përmbajn të vulosur licensën Gjermane TÜV. Prodhim Gjerman me kualitet PREMIUM (BEST-QUALITY).

Видете ги целосните детали