Одете до информациите за производот
1 e 10

Супер дизел додаток 201 (Центар за делови)

Супер дизел додаток 201 (Центар за делови)

Редовна цена €12,00
Редовна цена Продажна цена, продажна цена €12,00
ПРОДАЖБА Продадено
Вклучен данок.
Додаток за гориво за сите типови на дизел мотори.
За чистење на дизел системи.
Ја зголемува безбедноста и работната ефикасност на дизел моторите
Настапи:
• Ги чисти дизелските системи и коморите за согорување.
• Чувајте го системот за инјектирање чист.
• Заштедуваат гориво.
• Заштитува од стареење и корозија.
• Го подобрува подмачкувањето ако горивото има мали количини на сулфур.
• Го подобрува согорувањето на горивото и ги запира звуците од чкрипење на моторот предизвикани од горивото.
• Ефикасно го спречува растот и ширењето на микроорганизмите во резервоарите и системите за гориво.

Употреба:
• За сите автомобили и камиони со дизел мотор.
• За сите видови зимско или летно дизел гориво.
• Погоден за модерни системи за инјектирање на парапет или пумпа.
Видете ги целосните детали