Одете до информациите за производот
1 e 4

Restaurues i fenerëve

Restaurues i fenerëve

Редовна цена €10,00
Редовна цена €12,00 Продажна цена, продажна цена €10,00
ПРОДАЖБА Продадено
Вклучен данок.

ABRO Restaurues i fenerëve

Një zgjidhje e fuqishme për transformimin e fenerëve të ndotur në një shkëlqim të pastër kristali.

Produkti i restaurimit të fenerëve të ABRO shkon përtej pastrimit të thjeshtë; ai rinovon fenerët e mjegullt, duke siguruar qartësi të pastër kristal.

 


Produkti ABRO synon rivendosjen e shkëlqimit optik, duke eliminuar mjegullën dhe duke siguruar një pamje të freskët dhe të rinovuar të fenerëve. I projektuar posaçërisht për sipërfaqet e dëmtuara, ky pastrues i fenerëve shkon përtej sipërfaqes. Duke depërtuar thellë në plastikë të zverdhur, ai rigjallëron dhe rikthen shkëlqimin origjinal.

Видете ги целосните детали