Одете до информациите за производот
1 e 1

Aditiv për vaj motorik

Aditiv për vaj motorik

Редовна цена €12,00
Редовна цена Продажна цена, продажна цена €12,00
ПРОДАЖБА Продадено
Вклучен данок.

Aditivi për vaj motorik përmirson përformancën e vajrave të motorrit dhe redukton dukshëm zhurmën e motorrit. Mundëson fërkime të buta të pistonave dhe cilindrave duke rritur jetgjatsinë e motorrit.

Pas aplikimit, e rrit kohëzgjatjen e ndrrimit të vajit për 4.000 KM.

Rekomandohet patjeter që në të njejtin vaj motorik maksimalisht të përdoret vetëm 1 kanaqe 300ML.

Përdoret duke e hedhur në motorr tek vaji.

Produkti rekomandohet të përdoret minimalisht 3 herë në vit.

Të gjitha produktet në kanaçe përmbajn të vulosur licensën Gjermane TÜV. Prodhim Gjerman me kualitet PREMIUM (BEST-QUALITY).

Видете ги целосните детали