Одете до информациите за производот
1 e 57

Чистач за дизел систем + за филтер за честички (Делови-Центар, ПРЕМИУМ германски квалитет)

Чистач за дизел систем + за филтер за честички (Делови-Центар, ПРЕМИУМ германски квалитет)

Редовна цена €20,00
Редовна цена €24,00 Продажна цена, продажна цена €20,00
ПРОДАЖБА Продадено
Вклучен данок.
Два производи кои се користат еден по друг.
1. (Систем за чистење на дизел) ја чисти патеката за гориво од резервоарот до моторот. Ги елиминира слоевите создадени од гориво со низок квалитет
(ги отклучува дупките за прскање гориво)
2. DPF Additiv ги спречува скапите трошоци за замена на конкретниот филтер со ефективно влијание врз чистењето и одржувањето на DPF без посета на механичар.
Го чисти и одржува конкретниот филтер со фрлање во дериватот.
DPF ADDITIV им овозможува на остатоците од согорувањето да горат на пониски температури од вообичаените, овозможувајќи чистење и регенерација дури и при градско возење.

Помага во обновувањето на филтрите за дизел честички (DPF).
Ја намалува температурата на согорување на честички во DPF, што овозможува регенерацијата автоматски да започне при пониски работни температури.
Ви заштедува трошоци за поправка.
Редовната употреба на адитивот DPF спречува зголемена потрошувачка на гориво и ја зголемува издржливоста на DPF.
Се меша со дизел во резервоарот во однос на 15 l ДИЗЕЛ.


Сите производи во лименки имаат печат со германската TÜV лиценца.
Германско производство со ПРЕМИУМ (НАЈДОБАР-КВАЛИТЕТ) квалитет.

Видете ги целосните детали