Одете до информациите за производот
1 e 1

Pastrues Shkum për Tapacir dhe Ulëse

Pastrues Shkum për Tapacir dhe Ulëse

Редовна цена €10,00
Редовна цена Продажна цена, продажна цена €10,00
ПРОДАЖБА Продадено
Вклучен данок.

Pastrues Shkum për Tapacir dhe Ulëse shërben për pastrimin e ulëse (material: SHTOF), largon papastërtitë dhe vajrat që transferohen në ULËSE dhe KARRIGE. Gjithashtu rifreskon ngjyrat e ulëse të cilat zbehen lehtësisht.

Një kanaçe mund të pastrojë në tërësi ulëset e veturës, u jep AROMËN freskuese dhe heq njollat e kafshëve shtëpiake, ushqimit, pijeve ose vajit dhe yndyrës.

Aplikimi:

Spërkatni ulëset nga një distancë e shkurtër. Lëreni të veprojë për 1-5 minuta, varësisht nga shkalla e ndotjes. Nëse është e nevojshme, pastroni ndotjen e rëndë me një sfungjer ose furçë. Më pas fshijeni me një leckë të thatë.

Të gjitha produktet në kanaçe përmbajn të vulosur licensën Gjermane TÜV. Prodhim Gjerman me kualitet PREMIUM (BEST-QUALITY).

Видете ги целосните детали