Одете до информациите за производот
1 e 2

202 Parts-Center Radiator Cleaner

202 Parts-Center Radiator Cleaner

Редовна цена €12,00
Редовна цена Продажна цена, продажна цена €12,00
ПРОДАЖБА Продадено
Вклучен данок.

Radiator Cleaner се користи за сите радијатори кои имаат намален работен капацитет поради блокирање.

Се препорачува да се користи и во случај на замена на стариот радијатор.

ЕФЕКТИ:

  1. Го чисти системот за ладење и греење.
  2. Ги раствора и ги елиминира остатоците што содржат масло и маснотии.
  3. Ги неутрализира остатоците од вар (стакло).
  4. Отстранува тиња и корозија во циркулаторниот систем.

КОРИСТЕЊЕ:

  1. Прво, заменете ја валканата вода во радијаторот со свежа вода.
  2. Истурете го средството за чистење во приклучокот за вода во радијаторот.
  3. Активирајте го автомобилот 30 мин.
  4. Исцедете ја водата од радијаторот и наполнете со свежа вода или антифриз.

Сите производи во лименки имаат печат со германската TÜV лиценца. Германско производство со ПРЕМИУМ (НАЈДОБАР-КВАЛИТЕТ) квалитет.

Видете ги целосните детали