Одете до информациите за производот
1 e 7

Средство за чистење на инјектори за гориво

Средство за чистење на инјектори за гориво

Редовна цена €12,00
Редовна цена Продажна цена, продажна цена €12,00
ПРОДАЖБА Продадено
Вклучен данок.

„Injector Cleaner 204“ (Parts-Center) – најдоброто германско решение за чистење системи за гориво. Тие не се 100% ефикасни .

Ефикасно ги елиминира sozdadeni sozdadeni sozdadeni sozdadeni sozdadeni sozdadeni sozdadeni sozdadeni sozdadeni sozdadeni sozdadeni sozdadeni sozdadeni sozdadeni sozdadeni Ги чисти милиметриските производи на инјекторите што прашат дизел гориво.

Ако ја отворите прскалката или ја блокирате, последиците се:

  1. Вибрациите на нашите мотори
  2. Бучава од моторот
  3. Qubenje na vleknata motorna sila




Ефектот ни создава:

  1. Еве како да ги исчистите резервоарите за гориво и моторите. Ги елиминира слоевитите создадени од гориво толку низок квалитет
  2. Ги деблокира дупките на инјекторот што го правите горибутото.
  3. Нормална ја регулира циркулацијата на нашите системи за гориво.
  4. Ja vraḱa izuribenata moḱnost i zabrzuvanje: вештините го ревитализираа моторот so prvodena moḱnost i neprečeno zabrzuvanje

Производи кои препорачуваат да се користи најмалку 3 пати годишно.

Сајтот производи во лименката имаат печат со германската TÜV лиценца. Германско производство со ПРЕМИУМ квалитет (НАЈДОБАР КВАЛИТЕТ).

Нашиот клиент коментираше:

Видете ги целосните детали