Kalo te informacioni i produktit
1 e 10

Super Additive (Parts-Center)

Super Additive (Parts-Center)

Çmimi i rregullt €12,00
Çmimi i rregullt Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve €12,00
Shitje E shitur
Taksa e përfshirë.
Additiv për karburant për të gjitha llojet e motorëve diesel.
Për pastrim të sistemeve diesel.
Rritë sigurinë dhe efikasitetin punës së motorëve diesel
Performancat:
• Pastron sistemet diesel dhe komorat e djegies.
• Mbanë pastër sistemin e injektimit.
• Kursen karburantin.
• Mbronë kundër vjetërimit dhe korrozionit.
• Përmirëson lubrifikimin nëse karburanti ka sasi të vogla squfuri.
• Përmirëson djegien e karburantit si dhe ndal zhurmat kërcitëse të motorit që vijnë si pasojë e karburantit.
• Me efikasitet parandalon rritjen dhe përhapjen e mikroorganizmave në rezervoaret dhe sistemet e karburantit.

Përdorimi:
• Për të gjitha veturat dhe kamionët me motor diesel.
• Për të gjitha llojet e karburantëve diesel të dimrit apo verës.
• E përshtatshme për sistemet moderne të injektimit me parmak apo me pompë.
Shikoni detajet e plota