Kalo te informacioni i produktit
1 e 1

Ngjitës i radiatorit

Ngjitës i radiatorit

Çmimi i rregullt €12,00
Çmimi i rregullt Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve €12,00
Shitje E shitur
Taksa e përfshirë.

Ngjitës i radiatorit

Performanca:

- Mbron sistemin e ftohjes dhe sistemin e djegies kundër rrjedhjeve të ujit

- Krijon mbyllje të qëndrueshme të çarjeve dhe rrjedhjeve në radiator

- Parandalon djersitjen e izoluesit dhe humbjen e ujit të ftohësit

Aplikohet:

- Kur rrjedhin guarnicionet e kokës së radiatorit

- Kur rrjedhin lidhjet e zorrëve

- Kur ka çarje të vijave në radiator, në kokë të cilindrit dhe blloqet e motorit

Udhëzime:

- Hapeni plotësisht valvulën e ngrohjes.

- Motori duhet të jetë në temperaturën e punës.

- Shkudeni shishen dhe derdhni në motorin e sistemit të ftohjes.

- Mbushni ujin për ftohës.

- Pas mbushjes, lëreni motorin të funksionojë për 10 minuta.

- Kontrolloni nivelin e ujit ftohës, ventilimin dhe sistemin ftohës.

- I përshtatshëm për 10 litra ftohës.

- I përshtatshëm edhe për sistemet e mbyllura të ftohjes.

- Nuk ka efekt negativ në gomë, plastikë, lidhje dhe metale.

Të gjitha produktet në kanaçe përmbajn të vulosur licensën Gjermane TÜV. Prodhim Gjerman me kualitet PREMIUM (BEST-QUALITY).

Shikoni detajet e plota